Ontdek dierenbaby’s

Ontdek dierenbaby's
Categorieën: ,
Tags: ,
Publisher:

“Sommige dieren hebben jongen die precies op ze lijken…
… en sommige niet.”. 

Alle dieren krijgen baby’s maar niet alle jongen zijn hetzelfde. De blauwe vinvisbaby is groot, een kangoeroejong is klein. En een vlinder en haar kind lijken helemaal niet op elkaar! In dit wonderlijke prentenboek maak jij kennis met de jongste dieren!

 

In drie woorden

Informatief, lief, vrolijk

In meer woorden

Op onze aarde wonen miljoenen dieren. Ze eten allerlei verschillende dingen en leven op heel veel verschillende plekken. Maar alle dieren krijgen jongen. Deze kunnen groot zijn of juist heel klein. In dit informatieve prentenboek leer je alles over de dierenbaby’s. Wist jij dat er ook dieren zijn die hun jongen achterlaten in het huis van een ander?

Per pagina worden er één of twee dieren met hun jong uitgelicht. De tekst die erbij staat, geschreven door Martin Jenkins, is op een begrijpelijke manier geschreven. Het zijn korte teksten die ons, als lezer, informeren over het dierenjong. Er komen dertien dieren aan bod. De paginagrote illustraties van Jane McGuinness zijn zacht van kleur en laten het dier, met hun details, goed zien. De achtergrond is daarbij rustig, zodat de focus ligt op het dier en hun jong.

Voor iedereen vanaf 4 jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Yvonne Soepboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *