Ontsnap uit dit boek – Egypte

Ontsnap uit dit boek - Egypte
Categorieën: , , ,
Publisher:

Ga mee op avontuur en ontdek de prachtige schatten van Egypte. 

Opgepast! Zodra je dit boek opent, is er geen weg meer terug. Je hebt drie kansen om te ontsnappen uit deze oude Egyptische piramide: als farao, piramidebouwer of archeoloog. Welk pad kies jij? Teken je een weg door de avonturen en obstakels heen. Wees niet bang om een pagina te scheuren of te vouwen. Je ontsnapping kan ervan afhangen…

In drie woorden

Informatief, spannend en origineel

In meer woorden

Ben je op zoek naar een origineel doe-boek, dan is dit boek echt iets voor jou! Terwijl jij je een weg baant door dit boek, door te puzzelen, tekenen en te scheuren, leer je alles over Egypte. Je gaat kriskras door het boek, dat maakt het boek heel spannend.

Je kunt op drie manieren ontsnappen uit de piramide: als farao, piramidebouwer of archeoloog. Na iedere opdracht heb je de keuze uit twee paginanummers. Elke paginanummer hoort bij een antwoord. Is jouw antwoord goed, dan kom je automatisch op de juiste pagina terecht en kun je verder met de ontsnapping. Maak je een foutje? Dat is niet erg, het boek stuurt je dan weer naar de vorige bladzijde, zodat jij naar het juiste paginanummer kunt gaan.

Een informatief en origineel boek waar kinderen vanaf 8 jaar enorm veel plezier aan zullen beleven!

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *