Pak ‘m bij zijn staart

Pak 'm bij zijn staart
Categorieën: ,
Publisher:

Maak een beetje vaart, pak ‘m bij zijn staart!

25 Prachtige versjes van meesterverteller Paul Biegel: tijdloos, grappig en vol fantasie. Voor eindeloos voorleesplezier!

In drie woorden

Kleurrijk, taalrijk, sfeerrijk

In meer woorden

Een unieke dichtbundel waarin een 25-tal versjes van de hand van meesterverteller Paul Biegel verzameld zijn. Jeska Verstegen maakte de paginagrote illustraties erbij. Haar tekenstijl past perfect bij de sfeer van de gedichtjes, het is een heel vrolijke, warme gedichtenbundel geworden.

Paul Biegel maakte zich zeer verdienstelijk als auteur, hij is favoriet van menig lezer door zijn unieke, ogenschijnlijk simpele schrijfstijl. Begin te lezen in één van de werken uit zijn indrukwekkende oeuvre en je bent verkocht. Of het nou om een gedichtje, een verhaaltje of een dik boek gaat, er wordt een sfeer neergezet die tot de verbeelding spreekt.

Dat is zeker ook zo in deze bundel, mooie, lieve, stoute, grappige, maar vooral ook originele gedichtjes. Wat een fraai geheel is het geworden. De vrolijke platen die erbij gemaakt zijn door Jeska Verstegen maken dit tot een bundel die je gewoon in je boekenkast wilt hebben. Als voorleesbundel zeer geschikt voor alle (groot)ouders en leerkrachten die samen met kinderen willen genieten van poëzie.

 

De versjes zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 4 en verder voor iedereen die het kind in zichzelf nooit is kwijtgeraakt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *