Panda wil spelen!

Panda wil spelen!
Categorieën: , ,
Publisher:

‘Spelen jullie mee met mijn bal?’

Panda wil met de bal spelen! In het oerwoud komt hij dieren tegen in alle kleuren van de regenboog. Ze spelen allemaal een ander spelletje. Wie wil er met Panda spelen?

Kun jij op elke pagina de kameleon en de kolibrie in dezelfde kleur vinden? Alle bewegingen die de dieren maken, kun je samen nadoen! Beweeg je mee met Panda en zijn papa?

In drie woorden

Compleet, kleurrijk en ontdekkend

In meer woorden

Dit boek is alles wat je zoekt voor jouw dreumes of peuter! Het is een zoekboek, met veel kleuren en leuke beweegoefeningen om samen te doen. En het is rijk aan woordenschat. Panda wil graag spelen. Hij komt allerlei dieren tegen in het oerwoud. Hij vraagt of ze met hem willen spelen, maar elk dier speelt al een ander spelletje. Met wie zal Panda spelen?

Het is een fijn formaat kartonboek, met afgeronde randen. Op de illustraties valt enorm veel te ontdekken. Er komt van alles voorbij: vlinders, flamingo’s en slangen, maar ook de verschillende kleuren van de regenboog komen aan bod. Op iedere pagina staat één kleur centraal. De basiskleur is groen en de bloemen en dieren zijn zoveel mogelijk in de centrale kleur getekend. Heb jij al eens een gele spin gezien? Of een blauwe rups? Niet? Je vindt ze in dit boek.

Naast het ontdekken van de verschillende dieren en kleuren, kun je op iedere pagina ook de kameleon en de kolibrie zoeken. Deze twee dieren zijn steeds in de kleur getekend die op die pagina centraal staat.

Kortom, een compleet boek om samen met jouw dreumes of peuter van te genieten!

the gravatar profile photo

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *