Papa komt eraan

Papa komt eraan
Categorieën: ,
Tag:
Publisher:

Al is zijn auto nog zo oud, deze papa heeft een hart van goud.

Vanmiddag haalt papa Mats op van de crèche met zijn oude groene auto. Maar Mats maakt zich zorgen. Wat als de auto niet wil starten? Hoe moet papa dan bij hem komen?

In drie woorden

Origineel, kleurrijk, retro

In meer woorden

De vader van Mats rijdt in een oud autootje. Op een ochtend start de motor niet, en dat terwijl Mats naar de crèche moet! Gelukkig kan papa de auto toch weer maken maar bij Mats zit de schrik er goed in. Wat als de auto vanmiddag weer niet start? De paniek slaat toe, Mats vraagt zich af hoe hij dan weer thuis komt? Hij verzint, om zijn vader te testen, het ene vervoerprobleem na het andere. Maar papa laat zich niet van de wijs brengen, hij bedenkt voor elk (verzonnen) probleem van Mats een originele oplossing. Wat er ook gebeurt, Mats wordt hoe dan ook opgehaald! Hij heeft een papa waar hij op kan bouwen.

Een hartverwarmend, kleurrijk prentenboek. Een ode aan de zorgzame vaders die hun kinderen laten voelen er voor ze te zijn, ongeacht de omstandigheden. Het deux-chevauxtje van de vader zal bij de oudere voorlezer nostalgische gevoelens opwekken. Het geeft het boek een retro-tintje. Er is maar weinig tekst, het verhaal wordt voor een groot deel verteld door de kleurrijke, originele illustraties. Ik ben fan!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *