Pep & Pino naar de kinderboerderij

Pep & Pino naar de kinderboerderij
Categorieën: ,
Publisher:

‘Ofwel gaan we samen, ofwel gaan we niet.’

Pep en Pino willen graag naar de kinderboerderij, maar onderweg komen ze heel wat obstakels tegen.
Toch geven de vriendjes niet op. Ofwel ze gaan samen, ofwel ze gaan niet!

In drie woorden

Herkenbaar, kleurrijk en samenwerken

In meer woorden

Vandaag is het een bijzondere dag. Pep en Pino gaan voor het eerst naar de kinderboerderij! Pep heeft vanochtend extra zijn best gedaan om er goed uit te zien vandaag. Maar als ze op de bus staan te wachten, rijdt die hen gewoon voorbij! Hoe komen ze nu bij de kinderboerderij? Ze komen heel wat obstakels tegen onderweg, maar samen proberen ze steeds een oplossing te bedenken. Gaat het hen lukken om bij de kinderboerderij te komen?

Dit kleurrijke prentenboek vertelt een verhaal over vriendschap, samenwerken en vooral doorzetten en niet opgeven. Het draagt een mooie boodschap uit. De vriendjes geven niet op, maar proberen keer op keer door te zetten en elkaar te helpen als het even niet lukt. Dat is pas echte vriendschap! De vrolijke illustraties van Judi Abbot zijn kleurrijk en geven het verhaal sfeer. De tekst en illustraties zijn mooi in balans.

Naast ‘Pep & Pino naar de kinderboerderij‘ zijn er eerder nog meer boeken bij Clavis verschenen over deze twee vriendjes. De boeken hebben steeds een herkenbaar thema en dragen allemaal een mooie boodschap uit.

Een kleurrijk, herkenbaar prentenboek voor dierenvriendjes vanaf 5 jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *