Prinsje

Prinsje
Categorieën: , ,
Tags: ,
Publisher:

‘Tel mee en ontdek de wereld van Prinsje.’

Prinsje woont in een prachtig kasteel, met twee ouders, drie ramen, vier torens en vijf potjes voor het plassen. Tel mee van 1 tot 10. En ook weer terug.

In de wereld van Prinsje kunnen jonge kinderen heerlijk ronddwalen en ook nog leren tellen!

In drie woorden

Kleurrijk, origineel en rijmen

In meer woorden

Wij mogen een kijkje nemen in het kasteel van Prinsje! Ontdek wie er allemaal in en om het kasteel wonen en leven en hoe het kasteel eruit ziet. En leer ondertussen tot 10 te tellen én weer terug. Het verhaal is op rijm geschreven, wat heel fijn voorleest.

De vormgeving van dit boek is origineel en heel mooi gedaan. Het boek heeft de vorm van een kasteel. Aan de binnenkant staan de nummers 1 tot en met 10 op de torens geschreven. De nummers die op die pagina centraal staan, zijn rood gekleurd. Zodat ze extra goed opvallen. Dit kartonboek met fijne afgeronde randen, wil jouw dreumes of peuter keer op keer lezen. Ze kunnen zelf de bladzijdes gemakkelijk omslaan en zien van alles op de pagina’s.

De illustraties van Myriam Berenschot zijn kleurrijk en vrolijk. Op iedere pagina valt van alles te ontdekken. Ondanks dat dit een koninklijk boek is, staan er veel, voor jonge kinderen, herkenbare dingen afgebeeld op de illustraties. Dat maakt het laagdrempelig en zo leren de kinderen spelenderwijs de nieuwe woorden die horen bij het kasteel.

Een fijn, kleurrijk boek waar jouw dreumes of peuter keer op keer van zal genieten!

the gravatar profile photo

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *