Reis rond de wereld

Reis rond de wereld
Categorieën: , ,
Publisher:

‘Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur?’

In dit boek maak je een ontdekkingsreis langs alle werelddelen. En onze aarde heeft heel veel prachtige plekjes! Je gaat op zoek naar de oudste gebouwen, de leukste feesten en de mooiste natuur. Onderweg kom je oog in oog te staan met geheimzinnige beelden, zeldzame dieren en resten van eeuwenoude tempels. Elk werelddeel is weer anders en kent plekjes die zo bijzonder zijn dat je er helemaal stil van wordt.

In drie woorden

Overzichtelijk, informatief en begrijpelijk

In meer woorden

Ken jij de WOW-serie van Mack van Gageldonk al? Dit zijn informatieve boeken over dieren, planten en verschijnselen die zo bijzonder zijn, dat je er helemaal stil van wordt en nog maar één woord kunt zeggen: WOW!
In dit deel, Reis rond de wereld, wordt je meegenomen langs alle werelddelen. Ieder werelddeel start met een prachtige foto over beide bladzijdes. In ieder werelddeel word je meegenomen naar de meest bijzondere plekken en maak je kennis met de dieren uit dat gebied.

De tekst wordt ondersteund met prachtig beeldmateriaal. De foto’s staan paginagroot afgebeeld en soms staan er kleine foto’s in de tekst. Dit maakt dat dit boek al goed te snappen is voor relatief jonge kinderen. De boeken uit deze serie zijn geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf 5 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen dit boek zelf lezen en kunnen hun ogen uitkijken in dit prachtige boek.

Een absolute aanrader voor avontuurlijke en nieuwsgierige kinderen!

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *