Samen gaan bouwen – plannen voor onze toekomst

Samen gaan bouwen - plannen voor onze toekomst
Categorieën: ,
Publisher:

Ik bouw jouw toekomst en jij die van mij

Een vader en zijn dochter bouwen hun leven samen. Met speciale materialen maken ze herinneringen om te koesteren en een huis om zich in thuis te voelen. Ze houden elkaar met liefde warm.

In drie woorden

poëtisch, warm, vol verwondering

In meer woorden  

Na het overweldigende succes van Samen hier, het boek dat Oliver Jeffers voor zijn zoon maakte, is er nu Samen gaan bouwen, een boek voor zijn dochter. En wat is dit een pareltje geworden.

Het verhaal gaat over een vader en een dochter die samen een mooie toekomst willen bouwen. Ze denken na over wat ze daarvoor nodig hebben: een thuis, een veilige plek, tijd en mooie herinneringen. Ook moet je oog hebben voor anderen, dromen maar ook tevreden zijn. Maar het meest van alles heb je liefde nodig, want liefde daar kun je een toekomst op bouwen.

De kleurrijke illustraties zijn sfeervol en beetje bij beetje ontdek je hoeveel er te zien is. Met dit boek kun je met kinderen (vanaf een jaar of vier) in gesprek gaan en fantaseren en filosoferen over wat echt belangrijk is in het leven.

Kortom, een prachtig verhaal over de grenzeloze liefde van ouders, oneindige kansen die het leven biedt en alles wat we nodig hebben om samen te gaan bouwen aan een toekomst. Een boek waar zowel kinderen als ook volwassenen van zullen genieten.

Oliver Jeffers is de illustrator van onder andere de razend populaire prentenboekenserie De krijtjes. Zijn prentenboeken zijn uitgegeven in meer dan 45 landen, en hebben internationaal veel prijzen gewonnen. In al zijn werk zie je bijzondere en grappige elementen terug, die zijn prentenboeken tot zo’n enorm succes maken.

the gravatar profile photo

Blog auteur Ivenka Gerbrandy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *