Sep en Saar – Moek in gevaar

“Papiersnippers, koekkruimels, kastanjes, eikels, stenen… rollen op de grond. Maar van Moek geen spoor.”

Moek is een wiezel, een klein mannetje, zo klein als een duim. Alleen zijn beste vrienden, Sep en Saar, weten waar hij woont. Als Moek stiekem in de boekentas van Sep mee naar school gaat, loopt het mis. Gelukkig komt de hulp van Sep, Saar, Jan en de hond Bas net op tijd. En dan zet Moek de klas op stelten. Om tegen een pestkop in te gaan, ben je immers nooit te klein!

In drie woorden

Spannend, grappig en vrolijk

In meer woorden

Wat is er nu leuker dan voorgelezen worden? Juist, samen lezen! In Sep en Saar – Moek in gevaar kunnen beginnende lezers samen met hun vader, moeder, opa, oma of een andere volwassene de avonturen van Sep en Saar beleven. De grote letters zijn voor de beginnende lezer en de kleine letters zijn voor de volwassene. Naast dat dit een samenleesboek is, kun je sommige scènes ook toneellezen. Dat maakt het boek extra tof!

In dit nieuwe boek beleven Sep en Saar samen met hun vriendje Moek de spannendste en grappigste avonturen. Het is één groot verhaal met thema’s als angst voor water, pesten en vriendschap. Het boek is vrij dik. Je beleeft gegarandeerd uren leesplezier!

De illustraties van Madeleine van der Raad passen goed bij het verhaal. Het zorgt ervoor dat de beginnende lezer ook begrijpt wat hij leest. De emoties zijn goed van de gezichten af te lezen.

Een fantasierijk en humoristisch verhaal om samen van te genieten!

the gravatar profile photo

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *