Shame on you

‘Holy shit, wie ligt daar op de grond?’

Een chillweekend in een vakantiekpark verandert in een nachtmerrie. Iemand vindt dat de groep zich dood moet schamen. Waarom? Waarvoor? Wat wél duidelijk wordt: sommigen zullen moeten boeten.

In drie woorden

Spannend, thriller, pageturner

In meer woorden

Een vriendengroep kruipt stiekem onder het hekwerk van een vakantiepark door en breekt bij een huisje in, zodat ze daar gratis kunnen overnachten. Het was de bedoeling dat ze een heel relaxed weekend zouden hebben, maar als snel verandert hun weekend in een nachtmerrie. Iemand wil de groep te grazen nemen. Maar waarom?

Het boek is geschreven vanuit twee perspectieven, Indy en Jayden. Ze hebben kort iets gehad, maar Indy wilde liever vrienden blijven. Dat is wat ze nu proberen, maar Jayden heeft daar moeite mee, hij is nog steeds verliefd op haar. Dit is iets wat als een rode draad door het verhaal loopt. Je kunt zien vanuit welk perspectief het verhaal is geschreven, door de foto van de persoon aan het begin van het hoofdstuk.

Margje weet goed hoe de jeugd met elkaar communiceert en past dit toe in haar boek. Het zorgt ervoor dat het verhaal heel geloofwaardig overkomt. Dit zal jongeren zeker aanspreken! Ook zijn er weergaven van whats-app berichten in het boek toegevoegd en vind je QR-codes in het boek, die je kunt scannen. Dan wordt er een stuk uit het boek voorgelezen en zie je er beeld bij. Heel origineel gedaan.

Dit boek maakt deel uit van de serie ‘Politie niet betreden’ van uitgeverij De Fontein. De boeken zijn geschreven door verschillende schrijvers en zijn te herkennen aan het elastiek om het boek.

Een superspannend boek voor jongeren.

 

the gravatar profile photo

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *