Sinterklaasliedjes

Sinterklaasliedjes
Categorieën: , , ,
Author:
Publisher:

Zing mee met de vrolijkste Sinterklaasliedjes

Wat is nou leuker om in de stemming te komen – het liefst al maanden van tevoren – dan sinterklaasliedjes zingen? En dat doen met een boek van Mark Janssen!
Van “Wie komt er alle jaren’, via “Hoor de wind waait door de bomen’ en “Hij komt, hij komt’, tot “Hoor wie klopt daar kinderen’ en “O, kom er eens kijken’ – het hele sinterklaasverhaal in liedjes.

In drie woorden

Warm, vrolijk en feestelijk

In meer woorden

Een fantastisch sinterklaasliedjesboek met schitterende prenten die het verhaal vertellen van zeven kindjes, die verkleed als sinterklaasjes en pietjes, proberen bij de échte Sint te komen voor het Sinterklaasfeest. De illustraties zijn magisch mooi en heel gedetailleerd. Herken jij in welke stad dit boek zich afspeelt? En welke boeken zie jij in de etalage van de kinderboekwinkel?

Op de illustraties zie je de belevenissen van de kinderen bij de liedjes. Op elke prent gaat iets mis, kun je raden wat? Hoe zullen de zeven kindjes er na hun avontuur uitzien op de laatste prent?

Mooi groot boek met geweldige prenten waarin de sfeer van de sinterklaasperiode helemaal tot leven komt! Met dit boek kom je echt helemaal in de sinterklaasstemming vol gezelligheid en warmte. En met Spotify erbij kun je alle sinterklaasliedjes uit dit boek, leren en meezingen!

Mark Janssen illustreerde tal van kinder- en prentenboeken voor andere auteurs, maar schrijft sinds 2016 ook zelf verhalen bij zijn prachtige illustraties. En die combinatie is fantastisch: “Niets gebeurd, Dino’s bestaan niet, Stop!Monsters, Eén eenhoorn alsjeblieft’,  ‘Eiland’ en ‘Altijd Dichtbij’ zijn ware parels in prentenboekenland.

Voor iedereen vanaf drie jaar die van de magie van het Sinterklaasfeest houdt!

Blog auteur Ivenka Gerbrandy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *