Tijdlijn van alles

‘Ontdek 13 miljard jaar geschiedenis, van de big bang tot ons digitale tijdperk.’

Verken de ongelooflijke wereldgeschiedenis in meer dan 140 geïllustreerde tijdlijnen. Van de dinosauriërs tot spaceshuttles, van de opkomst en ondergang van keizerrijken tot uitvindingen die ons leven veranderen.

Tijdlijn van alles staat boordevol fantastische foto’s en tekeningen en geeft duizenden verrassende feiten en verbazingwekkende details. Het laat je de interessantste en boeiendste geschiedenis van alles zien!

In drie woorden

Encyclopedie, divers en geschiedenis

In meer woorden

Dacht je dat een encyclopedie uit de tijd was en er niet meer toe doet in deze moderne tijd waarin je alles opzoekt op het internet, neem dan eens een kijkje in het bijzondere naslagwerk Tijdlijn van alles. Van wolharige mammoet tot wereldoorlog. Ontdek 13 miljard jaar geschiedenis van de big bang theorie tot ons digitale tijdperk.

Wat zegt de cover al veel over de inhoud van het boek! Je ziet een mooi lijnenpatroon en langs deze lijn zie je in chronologische volgorde hoogtepunten uit de geschiedenis. Het boek gaat niet over een bepaald onderwerp en dat maakt het boek zo speciaal, het is echt een tijdlijn van alles. Alle onderwerpen die je maar kunt verzinnen komen in dit boek aan bod en dat maakt het boek geschikt voor iedereen.

Misschien is dit geen boek om van voor tot achter te lezen, maar het is een heerlijk rijk geïllustreerd boek om dagen door te bladeren en te lezen waar je op dat moment zin in hebt. De geschiedenis is mooi gevangen in dit naslagwerk beginnend bij het tijdperk Prehistorie. De pagina’s zijn verschillend van opbouw. Soms moet je het boek even omdraaien en dat maakt het boek zeer verrassend en uitdagend. Er staan zowel foto’s als illustraties in het boek en om de geschiedenis overzichtelijk aan te bieden, wordt er ook gebruik gemaakt van schema’s en tabellen.

Van de prehistorie reis je naar de oudheid. Dan volgt de middeleeuwse wereld en het tijdperk van ontdekkingen. En via het tijdperk van revoluties kom je aan in de moderne wereld. Het is net een soort reis door een groot museum, maar dan één waar je gewoon voor thuis kunt blijven.

Tijdlijn van alles is een prachtig naslagwerk voor nieuwsgierige onderzoekers vanaf 10 jaar die houden van een informatief boek boordevol schitterende foto’s en illustraties.

Blog auteur Sigrid Olivier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *