Top Bob – Van wie is die drol?

Top Bob - Van wie is die drol?
Categorieën: ,
Series:
Publisher:

‘Ik weet hoe misdaad ruikt en deze mevrouw ruikt naar een boef, een gemene stinkboef.’

Er is nooit een saaie dag in het leven van Top Bob, de reddende hond. Mysterieuze drollen duiken op in de straat. Top Bob en zijn vrienden krijgen de schuld. Hebben zij het gedaan? Nee, natuurlijk niet! Maar toch worden ze voortaan elke dag opgehaald door een hondenuitlaatservice. De vrouw van de uitlaat kan nu alle huizen binnen. En er zijn geen honden om die te bewaken…
Top Bob weet zeker: dit is een zaakje dat stinkt. Het is tijd voor actie.
Tijd voor Top Bob, de reddende hond!

In drie woorden

Grappig, ondeugend, speurtocht

In meer woorden

Kennen jullie Top Bob al? Dit is het derde deel van de serie over de reddende hond die mysteries en misdrijven oplost. Hij weet stiekem uit het huis te ontsnappen wanneer zijn baasjes aan het werk zijn. Zij denken dat hij de hele dag lui in zijn mand ligt. Maar niets is minder waar, hij heeft een neusje voor nieuwe avonturen. Hij verricht allerlei helderdaden en probeert misdaad op te lossen. Aan het einde van de dag is hij moe van zijn avonturen, maar dan zijn zijn baasjes thuis en moet hij verplicht een blokje om. Zucht… In dit boek ontdekt Bob op zijn ochtendronde een drol bij de deur van een buurvrouw. Hij gaat op onderzoek uit. Lukt het hem om dit mysterie op te lossen?

Het boek is zeer geschikt voor jonge lezers. De zinnen zijn kort en beginnen elk op een nieuwe regel. De letters zijn groot, wat ervoor zorgt dat het geheel gemakkelijk leesbaar is. De grappige en kleurrijke illustraties ondersteunen het verhaal. Het verhaal is origineel en met humor geschreven. Het heeft de juiste dosis spanning en loopt goed af. Het boek sluit perfect aan op de doelgroep, namelijk kinderen vanaf 6 jaar die kunnen lezen.

Ben je 6 jaar of ouder en hou je van een spannend, maar ook grappig avontuur? Dan is dit boek geschikt voor jou!

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *