Vlogvriendinnen – Festivalkoorts

Vlogvriendinnen - Festivalkoorts
Categorieën: ,
Author:

“Dag school, hallo vakantie!

Wanneer Lucy’s ouders een kampeeruitje organiseren, weet Lucy ze te overtuigen om de rest van de Vlogvriendinnen mee te nemen. De meiden willen samen naar een populair muziekfestival en dat moet natuurlijk gevlogd worden. Het wordt een zomer die de vlogvriendinnen nooit zullen vergeten!

In drie woorden

Spannend, herkenbaar en origineel

In meer woorden

De vriendinnen Lucy, Amy, Hermelien, Jessie en Joyce hebben een eigen YouTube-kanaal waar ze leuke vlogs delen met hun abonnees. Ze vloggen over echte meidendingen zoals kleding en make-up, maar daarnaast maken ze ook vlogs over wat hen bezig houdt in het dagelijks leven. De vlogs van de meiden kunnen altijd op grote steun rekenen van hun volgers. Wanneer Lucy met haar ouders gaat kamperen, mag ze al haar Vlogvriendinnen meenemen. Op de laatste dag van hun vakantie gaan ze naar een populair muziekfestival, waar ze natuurlijk een vlog van zullen maken. Het wordt een kampeertrip vol met spannende gebeurtenissen waardoor hun vriendschap flink op de proef wordt gesteld. Maar het wordt al met al een avontuur om nooit te vergeten!

Festivalkoorts is het vijfde deel uit de Vlogvriendinnen-serie, maar je kunt de boeken prima los van elkaar lezen. Elk boek heeft eigen verhaallijn. De vriendinnen hebben allemaal een uniek karakter en reageren allemaal op hun eigen manier. De dynamiek tussen de vier verschillende meiden is bijzonder en herkenbaar.

De vormgeving van het boek is origineel. De hoofdstukken worden afgewisseld met de scripts van de vlogs en de reacties op de vlog. Door de relatief korte hoofdstukken en het fijne lettertype, leest het boek erg vlot. Er gebeurt van alles in het boek, waardoor je door wilt blijven lezen.

Een spannend avontuur voor vloggers vanaf 10 jaar!

 

 

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *