Waar is de Eenhoorn?

Lukt het jou om alle eenhoorns te vinden in de drukte?”

Zeven kleurrijke eenhoorns reizen de hele wereld over. Ze gaan walvissen spotten, op safari en naar een filmpremière. Er zijn 17 bestemmingen en overal waar ze komen weten ze de beste verstopplekken te vinden. Lukt het jou om ze allemaal te ontdekken?

In drie woorden

Kleurrijk, ontdekkend, magisch

In meer woorden

In onze wereld valt veel te ontdekken. Daarom kiezen zeven eenhoorns ervoor om op ontdekking te gaan. Ze voelen zich het meeste thuis in het bos. Alleen… wat een drukte en lawaai! Blijkt dat er ineens een camping te vinden is, midden in het bos. Gelukkig gaan de eenhoorns verder op reis. Ze bekijken een vuurwerkshow, gaan ze naar het museum en bezoeken ze een dierentuin. Terwijl de eenhoorns aan het genieten zijn van hun reis, is het jouw taak om ze te gaan zoeken.

Dit is echt het perfecte magische zoekboek voor iedereen die dol is op eenhoorns, als je het mij vraagt. Het is een combinatie van onze wereld met hedendaagse dingen en de magische wereld van de eenhoorns. Op elke dubbele pagina is het aan jou om de zeven eenhoorn te vinden in de drukte. En ik kan alvast verklappen: dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Elke bestemming wordt ingeleid met een kort verhaaltje over wat er zich afspeelt op dat moment. Ook kunnen we lezen wat de verschillende eenhoorn op dat moment doen.

   

Op de kleurrijke illustraties is zo ontzettend veel te zien, dat je iedere keer weer nieuwe dingen ontdekt. Naast het zoeken van de eenhoorn is er dus veel meer te zien. Dit biedt kansen om ook andere dieren te zoeken, terwijl je het boek leest met je kind. Ze kunnen namelijk ook zoeken naar de welpen van de leeuw, ze kunnen de pinguïns tellen of de papegaaien zoeken op het strand.

Voor iedereen die gek is op eenhoorns, vanaf 5 jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Yvonne Soepboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *