Waar is Spider-Man?

HELP! Spider-Man is vermist! Lukt het jou om hem terug te vinden?

Een bende superschurken zaait paniek in de straten van New York, en er is maar één iemand die hen kan stoppen: Spider-Man! Maar… waar is hij? Ga in dit boek op zoek naar Spider-Man en zijn vrienden in de verschillende wijken van de stad, voor het te laat is! Maar let op… want ook de vijanden hebben zich verstopt in de menigte.

In drie woorden

Ontdekkend, spannend, magisch

In meer woorden

Peter Parker, oftewel Spider-Man, is een superheld die iedereen wel kent. Eerst was hij geen superheld. Eigenlijk was Peter Parker een doodgewoon persoon. Maar dit veranderde toen hij werd gebeten door een radioactieve spin. Ineens werd hij een superheld. En deze held, die op muren kan lopen alsof het niets is, zit verborgen in elke illustratie. Zo kun je hem vinden in Central Park, Chinatown en in het lab van Doctor Octopus. Maar naast Spider-Man is er nog veel meer te ontdekken. Achterin het boek vind je per bestemming een afvinklijst van wie en wat je allemaal kunt vinden. Zo moet je ook opzoek gaan naar een camera, een stripwinkel en een rode sjaal. Ja… dat is nog niet zo makkelijk. Lukt het jou om alles te vinden?

     

Spider-Man is vooral bekend om de films die gemaakt zijn over de superheld. Maar nu is er ook een echt zoekboek! Op de kleurrijke illustraties is er zo ontzettend veel te zien, dat je iedere keer wel weer iets nieuws ontdekt. Je raakt gewoon niet uitgekeken. Elke situatie heeft een eigen korte inleiding, zodat jij precies weet waar jij je bevindt.

Ben jij Spider-Man fan en ben je 5 jaar of ouder? Dan is dit boek echt iets voor jou!

the gravatar profile photo

Blog auteur Yvonne Soepboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *