What do you see?

What do you see?
Categorieën: , ,
Publisher:

‘What do you see in your bedroom?’

Look around you… What do you see? At home, in your bedroom, bathroom, kitchen, living room? What do you see outside, in the garden? What animals and vehicles do you know?

In drie woorden

Leerzaam, herkenbaar, ontdekken

In meer woorden

Heeft je kind interesse in de Engelse taal en wil het graag zijn/haar woordenschat uitbreiden? Of wil je graag dat je kind kennis maakt met de Engelse taal? Dan is dit boek wat voor jullie! In zeven pagina’s neemt het boek je mee langs alledaagse en herkenbare voorwerpen in en rond het huis. Sommige pagina’s staan vol met voorwerpen en hun Engelse benaming. Op andere pagina’s zie je op de linker pagina losse voorwerpen staan en op de rechter pagina staat een illustratie van het grotere geheel, zoals de badkamer, met daarbij in het Engels vragen die de kinderen kunnen beantwoorden. Denk hierbij aan vragen als: ‘What’s lying under the bed?’ of ‘What’s floating in the bathtub?’ Hierbij worden de kinderen uitgedaagd om in het Engels antwoord te geven.

Het boek is in groot formaat op stevig karton gedrukt, dus zeer geschikt voor jongere kinderen en voor het veelvuldig bekijken. De illustraties zijn kleurrijk en herkenbaar voor jongere kinderen. Je zal merken dat je kind dit boek er vaak bij pakt om de voorwerpen te benoemen.

Geschikt voor alle nieuwsgierige en leergierige kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *