Wie is die vogel?! Een vogelgids

Wie is die vogel?
Categorieën: , ,
Author:
Publisher:

‘Vogelen is te gek, maar het is wel heel belangrijk dat een vogel nooit last van je heeft’.

Ben je het beu dat er weer eens een vogeltje in een boom naast je gaat zitten en je geen idee hebt wie die vogel is? Dan gaat deze vogelgids je daarbij helpen! In dit boek staan ongeveer 250 vogelsoorten. Striptekenaar Boris Peeters heeft in zijn eigen stijl al deze vogels waarheidsgetrouw geïllustreerd, ook waar ze leven en wat ze eten. Vogels die je in Nederland en België kunt tegenkomen, en nog een paar rare showbizz-vogels. Bij elke vogel staat vermeld hoe groot ze worden, hun spanwijdte en wat hun Latijnse naam is.

In drie woorden

Grappig, informatief, natuur

In meer woorden

Heb je interesse in vogels en zou je graag een echte vogelaar willen worden? Dan is dit boek perfect voor jou! Je vindt in dit boek maar liefst 250 soorten vogels. Van elke vogel wordt verteld wat de Latijnse naam is, waar ze leven en wat ze eten. Wat de spanwijdte is en hoe groot ze kunnen worden staat er ook bij. Zoals gezegd komen er maar liefst 250 vogels aan bod. Het zijn allemaal vogels die je in Nederland en in België tegen zou kunnen komen, maar er staan ook wat vreemde vogels in:

Deze gids kan je gebruiken wanneer je vogels gaat spotten. Je kan in het boek schrijven waar je de vogel gezien hebt en wanneer. Voorin het boek staan handige tips voor de beginnende vogelaar.

Wat dit boek het allerleukst maakt, zijn de geweldige illustraties. De vogels zijn in de eigen, unieke stijl van striptekenaar Boris Peeters waarheidsgetrouw weergegeven. Je haalt de vogel zo uit de tekening.

Een fantastisch boek voor de beginnende vogelaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *