Wifi en de broers

‘Ja, ook Wifi is mijn broer, al is Wifi geen mens. Wifi is een hond.’

Dit is Wifi. Onmisbaar en harig, want Wifi is een hond. Een echte hond. Met een Instagramprofiel én een TikTok-account. Wifi komt uit Nederland, maar hij woont in een Belgisch gezin. Dat zorgt voor heel wat misverstanden, want Wifi begrijpt geen ‘Belgisch’. Hij begrijpt ook niet dat hij niet op handtassen mag plassen, dat honden beter geen paaseitjes opeten én dat je niet mag weglopen als de poort even openstaat.

In drie woorden

Verhalenbundel, grappig en vertederend

In meer woorden

Wifi en de broers is alweer het tweede boek dat is verschenen over je nieuwe favoriete hond. De Nederlandse Wifi woont bij een Belgisch gezin waarin hij opgroeit met zijn 3 broers, Zen, Lom en Jip. Wifi wordt gezien als vierde zoon in het gezin en doet alles wat zijn broers ook doen. Spelen, wandelen, eten en plassen… Al mag dat laatste alleen wanneer ze plassen in het bos.

Ook in dit boek zijn weer 20 grappige, vertederende verhalen te verslinden. De korte verhalen lenen zich goed om voor te lezen, maar ook om zelf te lezen voor beginnende lezers. De zwart-wit illustraties van Marloes de Vries zijn hartverwarmend en passen goed bij de sferen van de verhaaltjes. Ook nu zal Wifi weer zonder moeite een lach op je gezicht toveren.

De verhalen zijn gebaseerd op echte mensen en bijna echte feiten. Wifi is een bestaande hond met een officiële Instagram- en TikTok-account @Wifi_en_debroers
En wil je nog meer lezen over deze bijzondere hond? Lees dan het eerste deel in de reeks Een jaar met Wifi of scan de QR-code in het boek.

Voor lezers met humor vanaf 8 jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *