Winnie de Poeh en ik

Winnie de Poeh en ik
Categorieën: ,
Publisher:

‘Waar ik ook ga en wat ik ook doe, ik ben altijd samen met Winnie de Poeh.’

Winnie de Poeh en Christoffer Robin zijn altijd samen: als ze fietsen en als ze vliegeren en als ze naar de wolken kijken. Op een dag komen er twee anderen met hen mee. Wie zouden dat zijn? Niet Kanga en Roe, want die zijn aan het varen. En ook niet Uil of Konijn. Zijn het misschien Klontemiggels?

In drie woorden

Herkenbaar, grappig en rijm

In meer woorden

Waar Winnie de Poeh ook gaat, hij is nooit alleen. Christoffer Robin is altijd dichtbij. Ze doen het liefst alles samen. Maar op een dag lijkt het net alsof er nog twee anderen bij hen zijn. Wie zijn dat toch? En waarom achtervolgen ze Winnie de Poeh en Christoffer Robin de hele tijd?

Ga mee op pad met Winnie de Poeh en Christoffer Robin door het Honderd-Bunders-Bos. Het verhaal is gebaseerd op het klassieke gedicht Wij tweeën van A.A. Milne. Het is volledig op rijm geschreven. Het verhaal heeft een fijn ritme, waardoor het goed voor te lezen is.

De illustraties van Mark Burgess zijn in de stijl van E.H. Shepard getekend. Het is een feestje om naar te kijken. Het geeft het verhaal de juiste sfeer. Op iedere pagina staan een paar regels tekst. Samen met de vertederende illustraties vertellen ze het verhaal.

Een prachtig, herkenbaar boek voor kinderen vanaf 5 jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *