Woezel & Pip – Lievelingsplekjes

‘Wat is jouw lievelingsplekje?’

Charlie wil graag spelen met zijn vriendjes,
maar waar zijn ze allemaal?
Vlindertje denkt wel te weten waar ze zijn:
op hun eigen lievelingsplekjes!

Klap de bladzijdes open en ga op ontdekkingstocht langs de allerfijnste en allerleukste plekjes in de Tovertuin van alle vriendjes!

In drie woorden

Vrolijk, interactief en herkenbaar

In meer woorden

Ben jij wel eens in de Tovertuin van Woezel & Pip geweest? Charlie is zijn vriendjes kwijt, waar kunnen ze toch zijn? Samen met Vlindertje gaat hij op zoek naar zijn vriendjes. Ze komen langs alle lievelingsplekjes en ontdekken waarom hun vriendjes daar zo graag zijn. Ze komen erachter dat iedereen een ander lievelingsplekje heeft in de Tovertuin. Wat is jouw lievelingsplekje?

Met dit XL uitklapboek krijg je een uniek kijkje in de Tovertuin. Iedere pagina kun je uitklappen tot een heel grote pagina. Zo ontdek je door het uitkappen van de pagina waarom het het lievelingsplekje van dat vriendje is. Woezel zit graag op het bruggetje, omdat er in het water van alles te zien is. Als je de pagina uitklapt, zie jij ook wat Woezel in het water ziet. Daar valt genoeg over te vertellen om de woordenschat van het kind verder uit te breiden. De uitklappagina’s maken het boek interactief en laat je steeds weer nieuwe dingen ontdekken.

De illustraties zijn herkenbaar en vrolijk. Ze vertellen samen met de tekst het verhaal en sluiten perfect bij elkaar aan. Iedere pagina brengt je op een nieuwe plek in de Tovertuin en laat je nieuwe dingen ontdekken. Zelfs de schutbladeren passen helemaal bij het verhaal. Het lijkt wel een speurtocht!
Dit stevige kartonboek is heel geschikt voor jonge lezers. Met zijn afgeronde hoeken en stevige bladzijdes is het omslaan van de bladzijde voor peuters goed te doen. Na het voorlezen kunnen ze het boek daardoor ook goed zelf ‘lezen’.

Een vrolijk verhaal van onze vriendjes Woezel & Pip voor lezers vanaf 2 jaar.

the gravatar profile photo

Blog auteur Reina Loonstra - Douma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *