WOW! De avontuurlijkste encyclopedie over alles

‘Het ultieme naslagwerk voor kinderen’

Een encyclopedie zoals je nog nooit gezien hebt! Iedere pagina is even bijzonder: van ons duizelingwekkende zonnestelsel tot schitterende edelstenen en fascinerende kunstwerken. En terwijl je je ogen uitkijkt, leer je ook nog allerlei interessante feiten over de natuur, het menselijk lichaam, wetenschap en technologie, de ruimte, de aarde, landen en volkeren, geschiedenis en kunst en cultuur.

In drie woorden

Indrukwekkend, leerzaam, kleurrijk

In meer woorden

Wat is dit een indrukwekkend boek! Het staat echt bomvol met informatie over allerlei onderwerpen. Van kunst en cultuur tot het menselijk lichaam en de natuur. Heel veel onderwerpen worden beschreven. Het boek staat vol met de meest fantastische foto’s. De opmaak is prachtig, een heel mooi naslagwerk om jezelf in te verliezen, of om informatie uit te halen voor spreekbeurten of werkstukken.

Aan het einde van het boek staan wetenswaardigheden beschreven over de onderwerpen van de hoofdstukken. Daarin lees je bijvoorbeeld dat een tam konijn wel 20 jongen per maand krijgen. Of dat je niet kunt niezen met je ogen open (probeer het eens!), dat twee derde van het water dat in huis wordt gebruikt, door de wc gaat? En dat Engels een officiële taal is in 67 landen? Dat het Vrijheidsbeeld een geschenk van Frankrijk aan de VS was in 1877 voor de 100e verjaardag van de Amerikaanse Onafhankelijksverklaring? Hier raakte ik niet uitgelezen, zoveel leuke en interessante weetjes!

Een heerlijk boek om door te bladeren!

the gravatar profile photo

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *