Zaklampboek – Waar zijn de dieren?

‘Eindeloos zoek- en kijkplezier’

Wow, de kameleon verandert van kleur! Zie jij een mooie vlinder?
Sssss, in het gras schuilt een slang…

Schijn met de magische zaklamp over de bladzijden en ontdek welke bijzondere dieren zich hebben verstopt in de oceaan, het oerwoud, de wei of het bos. Welke dieren ken je al?

In drie woorden

Actief, kleurrijk en leerzaam

In meer woorden

Je kent ze wel, de doeners. Dit boek is een uitkomst voor kinderen die graag actief bezig zijn tijdens het lezen van een boek. Klara Tünner en Rachael McLean hebben een zoekboek met een extra element ontworpen. Op de verschillende bladzijden zijn verborgen illustraties getekend, illustraties die je alleen kunt zien door er met de magische zaklamp op te schijnen.

Iedere bladzijde neemt je mee naar een ander dierenrijk. Van de oceaan tot het bos en van dag tot nacht, de makers van dit boek hebben aan alles gedacht. De tekst in dit boek bestaat uit zoekvragen die steeds op de linker bladzijde staan afgedrukt. Naast de 25 zoekvragen zijn er nog vele andere lichtbeelden te vinden. Het boek bevat er meer dan 50. Ben jij een echte speurneus en weet jij ze allemaal te vinden?

Naast het zoekelement is dit boek ook erg leerzaam. De rijke illustraties lenen zich goed voor de woordenschatontwikkeling en over sommige dieren is een interessant weetje beschreven voor jonge kinderen. De magische zaklamp zit verborgen achter een flapje op de eerste pagina van het boek en is te zien in de kaft.

Een kleurrijk geheel voor de ontdekker vanaf drie jaar. Voor gegarandeerd uren kijk- en zoekplezier.

the gravatar profile photo

Blog auteur Ilona de Kok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *