ZigZag de wereld rond

ZigZag de wereld rond
Categorieën: ,
Author:
Publisher:

Een zoekboek van wel 2 meter breed!

Zie jij wat er bij de toren van Pisa gebeurt?
Weet je wie langs de piramides scheurt?
En weet jij op welk torenhoog gebouw de eksters zitten?

Deze en nog veel meer leuke zoekopdrachten vind je in dit twee meter brede kijk- en zoekboek, met de meest bijzondere plekken op aarde, van de fenomenale Fuji in Japan, tot de kolossale Kilimanjaro en van de prachtige Mayapiramides, tot de betoverende baobabs!

In drie woorden

Zoekboek, kleurrijk, uniek

In meer woorden

Wauw! Dat is het eerste wat in je opkomt als je dit boek in handen krijgt. Als je dit harmonicaboek uitklapt is het wel twee meter lang! Zo’n harmonicaboek noem je overigens een leporello.

In dit boek vind je alles over onze wereld, die bestaat uit continenten. En wonen wel 7,5 miljard mensen en overal spreken ze andere talen, dragen ze andere kleding, hebben ze hun eigen bijzondere plekken en koken ze ander eten. Dat maakt de wereld best wel fantastisch! En dit boek laat zien hoe fantastisch dat is. Het neemt je mee de hele wereld over. Aan de ene kant van het boek zijn allerlei afbeeldingen vanuit de hele wereld te vinden, op de andere kant vind je bij elk continent stukken tekst, weetjes en zoekopdrachten. Goed voor urenlang speurplezier. Gezien de grootte van het boek, is het aan te raden om het op de grond te leggen en er op je buik bij te gaan liggen. Kinderen kunnen hier enorm van genieten!

Er zijn nog meer boeken verschenen in deze serie, namelijk ZigZag voertuigen en ZigZag dinosaurussen. Ook deze boeken zijn een aanrader!

Voor nieuwsgierige speurneuzen vanaf 2 jaar.

 

the gravatar profile photo

Blog auteur Dieke Grootscholten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *