Mijn aller liefste paard en ik, doeboek voor paardenfans

Mijn aller liefste paard en ik, doeboek voor paardenfans
Categorieën: , ,
Publisher:

‘Teken, test, knutsel en quiz erop los met dit ultieme pony- en paardenboek

Met paarden kun je je altijd vermaken. Het liefst uuuren-lang op stal natuurlijk, maar nu ook thuis met dit doeboek. Een boek boordevol kleurplaten, recepten, creatieve DIY’s en allerlei leuke spelletjes voor jou en jouw paard!

In drie woorden

Creatief, actief en uitgebreid

In meer woorden

Paardenliefhebbers kunnen zich uren, dagen of de hele zomer lang vermaken met de activiteiten in dit heerlijke doeboek. Het is een vrolijke samenstelling van de mooiste kleurplaten, de leukste recepten (koekjes in de vorm van een hoefijzer), de lastigste dilemma’s (nooit meer douchen of nooit meer paardrijden?), quizjes en eindeloze invullijstjes. De mooie posters hangt elke paardenfan natuurlijk boven zijn of haar bed!

Met dit prachtig geïllustreerde doeboek kom jij de vakantie wel door! Het boek biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten en zorgt voor vele uren speel- en ontdek plezier. De balans tussen tekst en illustraties is perfect afgewogen waardoor je tevens bij het uitvoeren van de vele activiteiten toch blijft lezen, een win-winsituatie. Door het grote aanbod van verschillende activiteiten is er binnen elk weertype wel iets wat je kunt ondernemen. Het handige formaat zorgt er voor dat jij dit doeboek makkelijk ergens mee naartoe kunt nemen. Neem hem mee als je naar je paard gaat en voer de activiteiten samen uit, of wat dacht je van je beste vrienden? Samen lezen en doen maakt je vakantie nog leuker!

Een prachtig doeboek voor de echte paardenfans!